Algemene voorwaarden

 

_

Bestellingen die voor 16.30 uur zijn betaald met ideal worden nog dezelfde (werk)dag verzonden! 

 

Alle pinata's zijn direct leverbaar, en worden verzonden zodra de betaling is ontvangen, en worden "in de regel" de volgende werkdag bezorgd. 

* de pinata's worden ongevuld geleverd


Het verzenden van uw bestelling wordt uitbesteed aan PostNL, om die reden hebben wij dan ook geen zicht op het tijdstip van de bezorging.(PostNL levert ook op zaterdag)

Heeft u uw bestelling s'middags al nodig? Tegen een kleine toelage kunt u er wel voor kiezen om uw pakket vanaf 08.30 uur af te halen bij een postkantoor bij u in de buurt.  (kiest u dan na het invullen van uw adres voor de optie "kies zelf het bezorgmoment" en dan de bovenste optie) 

*Wij garanderen dat uw bestelling volgens de voorwaarden wordt verzonden, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de bezorging!

*Naar Belgie: pakketten hebben dezelfde levertijden als voor binnen NL, wel zal de betaling wat langer onderweg zal zijn. Dit is eventueel op te lossen door met MrCash te betalen

Betaling:De betaling kan geschieden op NL27 INGB 0002199494 t.n.v. "Feestwinkel Vleuten" te Utrecht onder vermelding van uw ordernummer

Uw betaling dient binnen 7 dagen door ons te zijn ontvangen, na deze termijn krijgt u een herinneringsmail en wordt het door u bestelde artikel nog 3 dagen voor u gereserveerd, daarna vervalt de bestelling, en gaat het bestelde artikel terug in de verkoop.

Zodra wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u hiervan bericht. (meestal sturen wij deze mailtjes in de avonduren van de dag dat uw bestelling is aangeboden bij PostNL)


Order/Verzendkosten:

  • NL € 3,99
  • BE/D €7,50
  • afhalen in Vleuten € 0,00 (op afspraak en bij voorkeur in de doordeweekse avonduren)

Minimum orderbedrag:Daar orderkosten niet alleen uit verzendkosten bestaan, zijn wij genoodzaakt een minimum orderbedrag te hanteren van € 10,00,--

Afleveradres: U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste afleveradres. Wanneer het door u opgegeven afleveradres niet (geheel) blijkt te kloppen, en uw bestelling wel al is verzonden, nemen wij geen verantwoording voor de gemaakte kosten.

wettelijke zichttermijn: Artikelen die via ons worden verzonden hebben een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. U heeft na ontvangst van uw bestelling, 14 dagen de tijd om aan te geven het retour te willen sturen. U hoeft hierbij geen reden op te geven. Nadat u dit kenbaar heeft gemaakt, dient u de artikelen binnen 14 dagen retour te sturen. Indien u uw gehele bestelling retour stuurt, zult u u gehele betaling (incl. verzendkosten) binnen 14 dagen retour ontvangen.

de verzendkosten van het retoursturen komen voor uw eigen rekening.
Als u een pakketzegel bij het postkantoor koopt, kost dit € 6,75
Maar als u ons (per mail) laat weten een pakket te willen retourneren, dan sturen wij u een link waar u een retour-etiket kunt downloaden, dan kost het slechts € 4,95 (printer benodigd)

Uw bestelling dient juist gefrankeerd in ongeschonden staat, voorzien van afzender gegevens bij ons retour te komen. Wij storten het bedrag direct retour op uw rekening.

Retouradres: 
Feestwinkel Vleuten
Heidestein 30
3452LL Vleuten


Indien u bij uw bestelling een staffelkorting heeft gekregen, en u na retourneren niet meer aan het bedrag komt waarbij staffelkorting wordt gegeven, zal dit worden verrekend met het te retourbetalen bedrag. 

Zakelijke bestellingen: Wanneer u namens een bedrijf besteld, dient u bij uw besteling uw zakelijke gegevens in te vullen, deze zullen dan automatisch op de factuur worden vermeld.
Let op: wanneer zakelijk besteld vanuit het buitenland, dient u vooraf contact met ons op te nemen. u zult dan een handmatige factuur ontvangen, waarin de intracommunautaire levering is verwerkt. Achteraf zal dit helaas niet meer kunnen worden verrekend.


Privacy: De gegevens door u verstrekt op het bestelformulier bewaren wij uitsluitend om u te kunnen bereiken, en worden nooit aan derden verstrekt.

Aansprakelijkheid: Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van/door het piñataspel!

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen