Betaalmethoden

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verwerking direct - bestellingen voor 16:30uur binnen is dezelfde (werk)dag verstuurd.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Verwerking direct - bestellingen voor 16:30uur binnen is dezelfde (werk)dag verstuurd. 

Ontvang na het ontvangen van uw bestelling een digitale accept giro! Billink voert voor Knalfuif het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Billink.

____________________________________________________________________________ 

Verwerking direct - bestellingen voor 16:30uur binnen is dezelfde (werk)dag verstuurd.

_____________________________________________________________________________
 Verwerking 1 a 2 werkdagen (binnen NL)

U kunt uw betaling overmaken op: NL27 INGB 0002199494 tnv "Feestwinkel Vleuten" onder vermelding van uw ordernummer. (BIC= INGBNL2A)

Uw bestelling wordt verzonden zodra uw betaling bij ons staat bijgeschreven. Let op dat wanneer bij u het geld afgeschreven is dit niet direct bij ons op de rekening staat.

  • internetbankieren: ING --> ING --> Uw betaling staat direct bij ons bijgeschreven
  • internetbankieren: andere bank --> ING --> Uw betaling staat de volgende werkdag bij ons bijgeschreven

____________________________________________________________________________