Verzenden & retourneren

Bestellingen die voor 16.30 uur zijn betaald met ideal, Billink achteraf betalen of Mr Cash worden nog dezelfde (werk)dag verzonden! 

Pinata.nl verzendt met PostNL Post. (deze levert ook op zaterdag)

Het verzenden van uw bestelling wordt uitbesteed aan PostNL, om die reden hebben wij dan ook geen zicht op het tijdstip van de bezorging.(PostNL levert ook op zaterdag)  

Heeft u uw bestelling s'middags al nodig? Tegen een kleine toelage kunt u er wel voor kiezen om uw pakket vanaf 08.30 uur af te halen bij een postkantoor bij u in de buurt.  (kiest u dan na het invullen van uw adres voor de optie "kies zelf het bezorgmoment" en dan de bovenste optie)


Verzend/verpakkingskosten
-Thuis laten bezorgen NL: € 3,99

-Afhalen op afhaallocatie in de buurt (Pakje gemak) € 3,99

-Belgie/Duitsland: € 7,50

-Afhalen in Vleuten: € 0,00 (op afspraak en bij voorkeur op werkdagen tussen 18.30 en 21.00 uur)

-

-

 


Artikelen die via ons worden verzonden hebben een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. U heeft na ontvangst van uw bestelling, 14 dagen de tijd om aan te geven het retour te willen sturen. U hoeft hierbij geen reden op te geven. Nadat u dit kenbaar heeft gemaakt, dient u de artikelen binnen 14 dagen retour te sturen. Indien u uw gehele bestelling retour stuurt, zult u u gehele betaling (incl. verzendkosten) binnen 14 dagen retour ontvangen.

de verzendkosten van het retoursturen komen voor uw eigen rekening.
Als u een pakketzegel bij het postkantoor koopt, kost dit € 6,95
Maar als u ons (per mail) laat weten een pakket te willen retourneren, dan sturen wij u een link waar u een retour-etiket kunt downloaden , dan kost het slechts € 4,95 (printer benodigd)

Uw bestelling dient juist gefrankeerd in ongeschonden staat, voorzien van afzender gegevens bij ons retour te komen. Wij storten het bedrag direct retour op uw rekening.

Retouradres: 
Feestwinkel Vleuten
Heidestein 30
3452LL Vleuten


Indien u bij uw bestelling een staffelkorting heeft gekregen, en u na retourneren niet meer aan het bedrag komt waarbij staffelkorting wordt gegeven, zal dit worden verrekend met het te retourbetalen bedrag. 

*Ahalen (kosteloos)- Alleen op afspraak en bij voorkeur in de doordeweekse avonduren tussen 18.30 en 21.00 uur!  (u kunt voor afhalen kiezen in stap 2 van het bestelproces)

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen